Opet fantastični rezultati zagorskih policajaca i policajki 

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske sudjelovali su na 32. Zagrebačkom maratonu

    garmin2.jpg

U  nedjelju, 13. listopada održan je 32. Zagrebački maraton na kojem su sudjelovali i uspješno završili utrke policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske u konkurenciji od više od 5.500 trkača. Na ovogodišnjem maratonu sudjelovali su natjecatelji iz 74 zemlje svijeta.

Sa startom i ciljem na Trgu bana Josipa Jelačića, trčalo se po ulicama Zagreba, duljina utrka maraton (42 kilometra), polumaraton (21 kilometar) i Garminu (10 kilometara).

U utrci Garmin 10 km ekipno prvo mjesto u Kategoriji MUP-a osvojila je policijska službenica PU krapinsko-zagorske Dijana Rihtar zajedno s ženskom ekipom, pod nazivom Ministarstvo unutarnjih poslova Ž1.

U utrci Garmin 10 km pojedinačno u kategoriji MUP-a policijski službenik Policijske uprave krapinsko-zagorske Luka Špehar je osvojio prvo mjesto. U istoj utrci ekipa policijskih službenika Policijske uprave krapinsko-zagorske u sastavu Luka Špehar, Siniša Horvatek, Mario Pavleković i Antonio Rihtar osvojila je drugo mjesto u kategoriji MUP-a.

Na maratonu je trčao i policijski službenik Policijske uprave krapinsko-zagorske, Krunoslav Ivanušec, istrčavši polumaraton u duljini od 21 kilometar i još jednom pokazavši zavidnu sposobnost, požrtvovnost i ustrajnost u svim postavljenim izazovima.

Nastavak je to brojnih sportskih uspjeha i odličnih rezultata policijskih službenika Policijske uprave krapinsko-zagorske.

NAjčitanije