Otvoren HITRO.HR ured u Zaboku

Autor

Na prigodnoj svečanosti, svečano je otvoren ured HITRO.HR servisa Vlade RH za ubrzanu komunikaciju građana i poduzetnika

man-running.jpg
Na prigodnoj svečanosti, svečano je otvoren ured HITRO.HR servisa Vlade RH za ubrzanu komunikaciju građana i poduzetnika s tijelima državne uprave u poslovnici FINE.


Tako se broj ureda popeo na 61, a ovo je drugi u KZŽ. Prvi ured u Krapini otvoren je 20. veljače prošle godine i do sada su otvorene 54 tvrtke.

- Ovo je za nas važna stvar jer od sada klijent ima sve na jednom mjestu. Naš djelatnik vodi brigu o registraciji tvrtke, sve se plaća kod nas i ne treba ići van institucije. Naši zaposlenici su prošli edukaciju za otvaranje tvrtki i zahvaljujemo se predstojnici Ureda državne uprave Đurđi Barić Dakić koja nam je to omogućila. Uz otvaranje tvrtke i obrta, tu su i dvije elektronske usluge, e-regos i E-PDV za koje treba posjedovati FINA-e karticu s certificiranim digitalnim potpisom. Zatim i e-katastar za građane. Sretni smo da će naši građani i budući poduzetnici uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac. Kad HITRO.HR bude u potpunosti u funkciji nudit će 12 usluga građanima i osam usluga poduzetnicima. Od 1. listopada podružnica Zabok pruža i usluge knjigovodstvenog servisa. Želimo klijentima pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu jer FINA je pouzdan partner - rekla je Darinka Svetec Kralj, direktorica podružnice Zabok, RC Zagreb, sektor poslovne mreže.
NAjčitanije