Pod čudnim okolnostima nestao Željko iz Klanjca. Obitelj i policija ga traže

Željko.jpg

Kako je objavila policija na stranici Nestali.hr, nestao je 37-godišnji Željko Horvat iz Letovčana Tomaševečkog kod Klanjca.

Kao datum nestanka navodi se 05.05., a kao mjesto nestanka navodi se Republika Njemačka.

Kako Zagorje.com doznaje od izvora bliskog obitelji, Željko je boravio i radio u Düsseldorfu, no, ostao je bez posla te se javio svojim roditeljima da dolazi kući.

Posljednji put s roditeljima se čuo putem telefona 17. travnja ove godine. Otac ga je, naime, trebao dočekati u Zagrebu na kolodvoru kako bi ga odvezao doma, no u trenutku kad ga je u telefonskom razgovoru otac upitao u koliko sati stiže u Zagreb, Željko mu je odjednom ubrzano rekao da mora ići, odnosno, da mora prekinuti poziv i da će mu se javiti kasnije.

Potom je prekinuo poziv i od tada mu nema ni traga ni glasa, a obitelj je nestanak prijavila u Policijskoj postaji Klanjec.

Još uvijek nam nije razjašnjeno zašto je kao datum nestanka naveden 05. svibnja, budući da obitelj nema nikakav kontakt niti informacije o njemu od 17. travnja, no, to je u ovom trenutku manje bitno.

Najbitnije je da se Željko pronađe, stoga, ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Željku, javite ili hrvatskoj ili njemačkoj policiji (ako se nalazite u Njemačkoj) i to bez oklijevanja.

U Hrvatskoj, dakako, najednostavnije je javiti na broj 192 ili putem stranice nestali.gov.hr.