Poduzetnički dani Privredne banke Zagreb

Autor

Privredna banka Zagreb je u četvrtak, 8. ožujka 2007. u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i Zagorskom razvojnom

man-running.jpg
Privredna banka Zagreb je u četvrtak, 8. ožujka 2007. u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i Zagorskom razvojnom agencijom (ZARA) predstavila niz proizvoda i usluga usmjerenih na razvoj malog i srednjeg poduzetništva u sklopu projekta nazvanog Poduzetnički dani Privredne banke Zagreb.

Projekt će se odvijati na nacionalnoj razini po podružnicama Privredne banke Zagreb diljem Hrvatske, a prvi put je i predstavljen upravo u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Cilj projekta jest informirati poduzetnike o različitim programima koje Županija i ZARA nude malim poduzetnicima u suradnji s PBZ-om, a s ciljem povećanja stabilnosti i uspješnosti njihova poslovanja.

Zajedničkim nastupom nastoji se pomoći povećanju konkurentnosti malih i srednjih tvrtki kako bi se stvorilo istinski poticajno okruženje za njihov rast.

G. Zorko Vidiček, zamjenik županice za gospodarstvo Krapinsko-zagorske županije prezentirao je Program razvoja malog i srednjeg poduzetništva za 2007.g. Ujedno je, u ime Zagorske razvojne agencije, predstavio pogodnosti koje agencija nudi u sklopu programa Lokalni jamstveni fond.

PBZ Podružnica Krapina pridaje veliku važnost poslovanju s malim i srednjim poduzetništvom koje je ključno za gospodarski razvoj županije i stvaranje novih radnih mjesta.

Tom sektoru na području Krapinsko zagorske županije, u protekle tri godine, plasirala je u suradnji sa Županijom preko 150 milijuna kuna i tako financirala oko 170 razvojnih programa. Također ih prati i u tekućem poslovanju kratkoročnim kreditima, garancijama te paletom ostalih proizvoda i usluga unutar programa PBZ Sinergija čime se

Privredna banka Zagreb pozicionirala kao vodeći partner hrvatskim poduzetnicima.

NAjčitanije