Policija u Zagorju uhitila još jednu osobu!

Policija uhićenje

fotografija je ilustracija i nema veze s ovim događajem 

Zagorska je policija izvijestila o događaju koji se zbio prekjučer, a za posljedicu je imao zatvaranje vozača, koji je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole i još se nije zaustavio na znak policijskih službenika stop tablicom.  Evo što kaže policija o tom događaju:

''U ponedjeljak, 17. srpnja 2023. godine, oko 19,15 sati, u Lugu Zabočkom, prilikom kontrole prometa, na znak policijskih službenika stop tablicom da se zaustavi, vozač je osobnim automobilom nastavio vožnju prema Zaboku i pretjecao osobni automobil na dijelu ceste gdje je pretjecanje zabranjeno. Policijski službenici Postaje prometne policije Krapina zaustavili su vozilo u Zaboku i utvrdili kako je vozač 65-godišnji hrvatski državljanin koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,56 promila, a također je nadzorom utvrđeno kako sudjeluje u prometu upravljajući osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta.

Temeljem Prekršajnog zakona 65-godišnjak je uhićen te je jučer, 18. srpnja 2023. godine, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja  iz čl. 199. st. 2., čl. 32., čl. 286. i čl.12. Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden na sud gdje mu je rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u Zagrebu od 15 dana.'' – piše PU krapinsko – zagorska.