POVRATAK: Bedekovčanski Reformisti vratili se u HNS

Autor mb

Novi predsjednik HNS-a u Bedekovčini izrazio je zadovoljstvo što se s cijelom ekipom vratio tamo gdje pripadaju

HNS.jpg

Na Izbornoj skupštini podružnice HNS Bedekovčina izabrano je novo stranačko vodstvo i sva stranačka tijela. Za predsjednika HNS-a u Bedekovčini je izabran Ivan Belošević, dugogodišnji čelnik stranke u Bedekovčini, koji se nakon kratkog djelovanja u Reformistima, vratio u HNS zajedno sa svih tridesetak članova.

Novi predsjednik HNS-a u Bedekovčini izrazio je zadovoljstvo što se s cijelom ekipom vratio tamo gdje pripadaju

Ovim je izborom završen dvogodišnji proces konsolidacije lokalne organizacije HNS-a u Bedekovčini, ali i privremenog boravka dijela članstva ove stranke u Reformistima.

 Očito da ih ŽO HNS-a prihvaća, jer su ih podržali Marija Puh, saborska zastupnica i tajnica ŽO HNS-a Krapinsko-zagorske županije, Jasmin Krizmanić, načelnik općine Gornja Stubica i potpredsjednik ŽO HNS-a KZŽ, Željko Vincelj, ravnatelj ŽUC-a i član predsjedništva ŽO HNS-a KZŽ i Stjepan Ciglenečki, predsjednik Općinskog vijeća Sv. Križ Začretje i član predsjedništva ŽO HNS-a KZŽ.

Osim predsjednika Podružnice na izbornoj su skupštini izabrana i dva potpredsjednika podružnice, Kristijan Dekanić i Josip Jambrek. Izabrano je i pet članova predsjedništva: Mladen Habulin, Darko Kolar, Ivan Mikušić, Branko Šaronja, Dario Tretinjak. 

NAjčitanije