Poznata zagorska tvrtka proslavila 10 godina uspješnog rada

Autor rj/jk
DSC_6322.JPG

Jedna od najrespektabilnijih projektantskih tvrtki, ne samo u Zagorju, nego i šire, Zagorje pro kon, proslavila je uspješnih deset godina rada.

Na svečanosti i proslavi u Punkt Beer Houseu prikazan je kratki film o uspješnosti tvrtke, projektima i uslugama koje nudi, a potom se okupljenima obratio direktor Dubravko Kampuš.

Projekti ured  Zagorje pro kon osnovan je 2014. godine s vizijom pružanja vrhunskih usluga projektiranja i gradnje. Od tada, s predanim radom i stručnošću,  prepoznatljivo su ime u pružanju usluga projektiranja, stručnog nadzora i energetskog certificiranja u segmentu visokogradnje i niskogradnje.

Danas tim broji 11 vrhunskih profesionalaca iz različitih područja koji svojom stručnosti, kreativnošću i posvećenosti ideje klijenata pretvaraju u stvarnost. – To su stručnjaci koji pokrivaju sve segmente u građevini, od niskogradnje do visokogradnje, energewtske obnove, certificiranja i protupotresne obnove. Bili smo, naime, prva firma u Zagorju koja se angažirala u protupotresnoj obnovi, prvi smo izašli na teren nakon potresa, a danas radimo projekte cjelovitih obnova bolnica, crkvi i drugih objekata – istaknuo je direktor.

Cilj je osigurati uspješnu i visokokvalitetnu realizaciju građevinskih projekata, te stvaranje estetski privlačnih, funkcionalnih i održivih rješenja, uz pažljivo uvažavanje specifičnih zahtjeva  klijenata. Ističu raznovrsno područje djelovanja koje uključuje obiteljske kuće, višestambene zgrade, poslovne i javne objekte, škole, dječje vrtiće, fakultete, bolnice, zdravstvene i kulturne institucije, hotele, sportske i rekreacijske objekte, crkve, vjerske objekte, industrijske komplekse, ceste, infrastrukturne projekte te sanaciju klizišta.

Zbog toga su firma koja surađuje s puno javnih i privatnih investitora, općinama, gradovima, županijama, i to na visokom nivou, kao i sa ZARA – om, Županijom, uredima državne uprave, javnopravnim tijelima.

-Sposobnost prilagodbe omogućava nam jednostavno usklađivanje s različitim zahtjevima tržišta, čime osiguravamo visok standard i zadovoljstvo naših klijenata – ističe direktor.

Usluge koji nude klijentima obuhvaćaju projektiranje objekata visokogradnje i niskogradnje od idejnih, glavnih i izvedbenih projekata, stručni nadzor, savjetovanja investitora i certificiranje te vođenje projekata od ideje do uporabe, a njihova predanost rezultira moćnim brojkama - više od 500 uspješno dovršenih projekata i suradnja s više od 220 partnera u posljednjih deset godina.

-S ponosom surađujemo s raznim privatnim i javnim investitorima, naša predanost izvrsnosti odražava se u nizu značajnih projekata na kojima smo radili, ističući se u oba sektora. Izrada izvedbenih projekata i projekata izvedenog stanja Aglomeracija Zabok-Zlatar, stotine kilometara projektiranih prometnica, deseci projekta sanacija klizišta  pozicionirao je tvrtku kao vodeći ured u izradi projekata niskogradnje u Krapinsko- zagorskoj županiji. Realizirali smo projekte izgradnje sportskih dvorana u Krapinskim Toplicama, Gornjoj Stubici i Stubičkim Toplicama, projekte dogradnje osnovne škole Stubičke Toplice, brojen projekte energetskih obnova javnih zgrada stvarajući moderne i funkcionalne prostore za sportske aktivnosti i društvena okupljanja. Istovremeno Zagorje pro kon etablirao se na projektima proizvodno- poslovnih građevina udovoljavajući visoke standarde i zahtjeve naručitelja gdje sa ponosom možemo istaknuti projekte za tvrtke Prostoria d.o.o., Meditex, Metalis d.o.o., Vetropack Straža d.d., Due-di d.o.o., Sinago, NGH grupa d.o.o., Veltim d.o.o., Slavnoski Hrast d.o.o., Terme Jezerčica i druge  Posebno smo ponosni na projekte vodnog gospodarstva, uključujući izradu projekata uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Jastrebarskom, Novigradu i Umagu. Potres 2020 godine donio je nove izazove za našu tvrtku te smo iskustvo u pregledu građevina stradalih u potresu prenijeli na izradu projektno tehničke dokumentacije za konstruktivne i cjelovite obnove javnih i privatnih objekata ističući konstruktivne obnove Župnih crkvi u Velikom Trgovišću, Župne crkve i Župnog dvora u Gornjoj Stubici, cjelovite obnove Specijalne bolnice u Krapinskim Toplicama, zgrade javne namjene u Donjoj Stubici projektiranje zamjenskih kuća stradalih u potresu u Krapinsko- zagorskoj i Zagrebačkoj županiji  S ovim projektima nastavljamo postavljati standarde kvalitete, održivosti i ekološki odgovornom poslovanju – rekao je direktor.

Najavio je i širenje, odnosno otvaranje ureda u Varaždinu. – Plan nam je pokriti tržište varaždinske i međimurske županije i pozicionirati se na tamošnjem tržištu, a uz to i nova zapošljavanja. Plan je zaposliti desetak ljudi u sljedećih pet godina – najavio je Kampuš.

Zagorje pro kon nije samo tvrtka koja ostvaruje poslovne uspjehe, također je društveno odgovorna organizacija koja aktivno podržava zajednicu putem donacija i potpora. Njihov angažman za okoliš jasno se očituje u zelenim praksama koje provode, a kao glavni partneri u stvaranju kvalitetnijeg života za sve dionike, prepoznaje važnost održivosti i dugoročnog doprinosa zajednici kojoj pripadaju.

 

 

 

 

 

 

NAjčitanije