Poznato je kako je poginuo Čorušić? Stepenice su loše 

PXL_211024_122632202.jpg

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić preminuo je pri padu s požarnih stepenica. Konkretno, riječ je o stepenicama upravne zgrade KBC-a, a to je zgrada u čijem prizemlju je trgovina. Navodno su ga kolege pokušale reanimirati, ali nisu uspjeli. Jedna od liječnica s Rebra pojasnila je kako su sporne stepenice izrazito loše, piše Večernji

– Svi krate put tim požarnim stepenicama koje vode do trgovine u prizemlju, a te su stepenice užasne, s tim rupama u koje noga lako propadne. Jednom sam išla tim stepenicama i rekla sam si da neću ići nikad više. Čudim se kako oni iz upravne zgrade stalno idu tim stepenicama.

Na mjesto događaja ubrzo je došla policija koja radi očevid, a svjedoci su ispričali što su čuli i vidjeli: – Stajao sam s kolegom blizu ulaza u KBC Zagreb kad smo čuli udarac. Otišli smo vidjeti što se zbiva i vidjeli kako su ljudi već izašli iz bolnice. Radilo se o ravnatelju Anti Ćorušiću. Došao je njegov zamjenik, glavna sestra, tim liječnika. Pokušali su mu pomoći – rekao je jedan od svjedoka, dok je drugi nadodao:

– Nešto je bilo kao da je pas zarežao. Kao da je nešto lupilo u tom trenutku. Vidio sam da se skupljaju ljudi, shvatili smo da je netko pao. Nelagodan je osjećaj kada stojite ovdje, nedaleko od toga mjesta.

 

NAjčitanije