Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas u Krapinsko -zagorskoj županiji

Autor M. Bašak

Na pitanje novinara koji je razlog njegovog posjeta gradilištu brze ceste i hoće li HDZ, ako pobijedi nastaviti infrastrukturne projekte, šef HDZ-a je rekao da je prometna infrastruktura važan prioritet u razvoju Hrvatske, tako i cijele III. izborne jedinice i da će se zalagati za nastavak projekata

  Image00001.jpg

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u pratnji saborskog zastupnika i nositelja liste HDZ-a u III. izbornoj jedinici Žarka Tušeka, pomoćnika ministra prometa Zabočana Alena Gereka te predsjednika Uprave Hrvatskih cesta Josipa Škorića obišao je gradilište brze ceste Mokrice – Zabok – Bedekovčina – Zlatar Bistrica – Marija Bistrica.

 - Zadovoljstvo mi je biti danas  biti u Hrvatskom zagorju , u županiji koja je izuzetno važna za Hrvatsku demokratsku zajednicu osobito u jačanju i nastavku niza infrastrukturnih  projekata, koji su bitni i za povezivanje Zagrebačkog prstena, a i za bolju prometnu povezanost pojedinih dijelova županije, tako i ovoga dijela ceste koja ide od Mokrice, Zabok, do Bedekovčine i nastavlja se prema Zlatar Bistrici, Mariji Bistrici i Popovcu. Vidim da radovi dobro napreduju. HDZ će se zalagati za nastavak rada na svim  infrastukturnim projektima Krapinsko – zagorske županje – rekao je Plenković.  

Na pitanje novinara koji je razlog njegovog posjeta gradilištu brze ceste šef HDZ-a  je rekao da je prometna infrastruktura važan prioritet u razvoju Hrvatske, tako i cijele III. izborne jedinice  i stoga će se zalagati za nastavak takvih projekata. Plenković je nakon obilaska gradilište brze ceste, posjetio Zabok  te druženje nastavio s građanima u Krapini, nakon čega slijedi put prema Varaždinu.

NAjčitanije