Predsjednik Ivo Josipović kočijom stigao u krapinski Muzej neandertalaca

Autor

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović subotu je proveo obilazeći Krapinsko – zagorsku županiju. U društvu n

ivojosi.jpg

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović subotu je proveo obilazeći Krapinsko – zagorsku županiju. U društvu najbližih suradnika Josipović je prvo posjetio zabočku Opću bolnicu gdje su ga dočekali zagorski domaćini predvođenim županom Sinišom Hajdašem Dončićem.

Nakon Zaboka, predsjednik je krenuo u Krapinu gdje se susreo sa najistaknutijim zagorskim gospodarstvenicima, i (grado) načelnicima s kojima je porazgovarao o „gorućim“ pitanjima u zemlji..
„ Kriza nikog nije zaobišla i reforme se moraju provesti i u tome treba podržati Vladu. Svaka reforma košta, kao i svaki izlazak iz krize, ali trošak mora biti ravnomjerno raspoređen. Naravno, reforme nisu Sveto pismo i mora imati prostora za određene korekcije „, istaknuo je predsjednik Josipović.

Po završetku sureta sa vodećim ljudima Zagorja, Josipović je popio kavu sa građanima u Ilir baru ,a zatim se se u društvu župana Hajdaša na kočiji uputio u Muzej krapinskih neandertalaca gdje se oduševio viđenim.

Posjet visokog gosta okončan je u Tuhlju obilaskom kompleksa Termi Tuhelj i ručkom u Dvorcu Mihanović sa probranim uzvanicima, među kojima su bili i saborski zastupnici Danica Hursa , Milivoj Škvorc i Mario Habek.

Tekst i snimka : Zoran Gregurek

NAjčitanije