Predstavljen projekt Marketing poslovnih zona

Autor

U Krapini je danas predstavljen projekt „Marketing poslovnih zona“ kojeg je realizirala Zagorska razvojna ag

p_954531zona_zabok.jpg
U Krapini je danas predstavljen projekt „Marketing poslovnih zona“ kojeg je realizirala Zagorska razvojna agencija kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije u suradnji s World Learning Inc. i pod donacijskim ugovorom sa USAID-om sklopljenim u ožujku ove godine.


Riječ je o podlozi za projekt „Ceritificiranje regije pogodne za ulaganja“, a njen rezultat danas predstavljen načelnicima i gradonačelnicima, predstavnicima Obrtničke i Gospodarske komore, razvojnim agencijama ostalih regija i drugim gostima jesu CD i brošura tiskana na hrvatskom, njemačkom, talijanskom i engleskom jeziku, koji sadrže sveobuhvatne informacije o našoj Županiji i postojećim poslovnim zonama.

Kako je istaknuo direktor Zagorske razvojne agencije Siniša Hajdaš Dončić, riječ je o prvom projektu takve vrste u našoj zemlji kojim se potencijalnim investitorima na uvid daju svi relevantni, neophodni podaci – od postojeće infrastrukture, cijena, olakšica, zakonskih procedura, pa do pregleda poduzetničkih aktivnosti koje su dovršene ili se odvijaju.

Osim toga, projekt se zapravo kontinuirano nastavlja, jer će se i putem nove web stranice www.z-bz.net svi podaci ažurirati.
NAjčitanije