PRETUŽNA VIJEST: Umro je Tomislav Benčić (52), naš Tata Ben

Autor ik/tz
IMG_20231227_204138.jpg

U velikoj nevjerici i šoku javljamo vam tužnu vijest: Umro je Tomislav Benčić, poznati Zabočan, dugogodišnji novinar Zagorskog lista i portala Zagorje.com.

Naš dragi Ben, kako smo ga od milja zvali, iznenada nas je napustio danas, u 53. godini života, nakon što je na sam Božić hitno otpremljen u bolnicu u Vinogradskoj u kojoj je danas, nažalost, preminuo.

Dugi niz godina, od samog osnutka Zagorskog lista, bio je naš sportski novinar, koji je pratio sva sportska zbivanja u Zagorju, a široj javnosti posebno je postao poznat putem svoje kolumne "Dnevnik tate Bena", u kojoj je na simpatičan način iznosio dogodovštine iz svog odnosa sa svojom djecom i svakodnevnim situacijama s kojima se mnogi roditelji redovito susreću.

Inače, Tomislav Benčić bio je dugi niz godina zaposlen kao pravosudni policajac u Zagrebu.

Obitelji, prijateljima i poznanicima našeg "tate Bena" redakcija portala Zagorje.com izražava iskrenu sućut.

IN MEMORIAM TOMISLAV BENČIĆ (26.7.1971. – 27.12.2023)

 ''Tužni i žalosni i u dubokoj boli primili smo danas najgoru moguću vijest da nas je u 53. godini života zauvijek napustio naš dragi kolega Tomislav Benčić-Ben. Prerano, previše prerano. Naš dragi Ben od prvog je broja bio sportski dopisnik Zagorskog lista. Na svoj specifičan duhovit i kvalitetan način izvještavao je s brojnih utakmica duga niz godina. Paralelno je radio kao pravosudni policajac i taj je posao obavljao vrlo primjerno. Bio je dobar i predan suprug i otac. Veliki borac koji je odolijevao brojnim zdravstvenim problemima iz kojih je sve do danas izašao kao pobjednik. Velika ljubav u posljednje vrijeme bila mu je speed badminton. Nastupao je na brojnim turnirima, osnovao svoj klub i uživao u obučavanju mladih. Ben je bio čovjek s velikim Č, neizmjerno pošten, principijelan i spreman na pomoć. Njegov prerani odlazak nenadoknadiv gubitak za Zagorski list.''