Prezentacija projekt „Mladi za Selo“

IMG_20221013_155612.jpg

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO uspjela privesti kraju jedan projekt od iznimne važnosti za djecu i mlade a ujedno i za lokalnu zajednicu Krušljevog Sela i grada Oroslavja. Projektom „Mladi za Selo“ na inicijativu mladih naše zajednice zelena površina u centru Krušljevog Sela obogaćena je sportskim sadržajem i uređen je okoliš. Kroz nekoliko faza od samog informiranja zajednice o pokretanju projekta, „Info-kutka“ za roditelje i zainteresirane članove zajednice, osmišljavanja, kopanja, betoniranja, postave i uređenja prošla su 3 mjeseca. Kroz te faze premještena je solarna klupa-donacija Ivana Mrnjeca, izgrađene su betonske površine za postav stola za stolni tenis, nanovo su obojane površine okoliša, zdenca i klupa, postavljena je solarna lampa i betonski stol za stolni tenis i uređen okoliš same zelene površine. Osim tih aktivnosti promotivno je ovog tjedna odrađeno i službeno otvorenje igrališta te su članovi udruge imali priliku zaigrati tenis sa gradonačelnikom grada Oroslavja, g.Viktorom Šimunićem, odigrati električni pikado, društvene igre (čovječe ne ljuti se, belot) ,bacati ljepljive loptice u mete i podružiti se do kasnih večernjih sati.

Kroz projekt su kupljeni oprema i sportski pribor za igranje stolnog tenisa te će se kod zdenca na potinama za sve dobronamjerne sportske interesente uvijek naći barem jedan pribor za igranje tenisa, loptice i mreža.

Kroz aktivnosti projekta uključili smo i građane koji su svojim doprinosom i radom doprinjeli da projekt iznesemo do kraja. Važno je i neizostavno napomenuti doprinose Stjepana Mrzljak, Nikole Glavača, Hortikulture Vojtić, Siniše Horvatek, Perice Krušelj, Damira Duha, Stanka Tomića, Darka Krušelj, Rok Rudolfa Krušelj i  Matej Novosela.

Projekt “Mladi za Selo“ je financiran kroz participativni proračun za mlade za 2022.g. od strane Krapinsko-zagorske županije.