Prijem kod predsjednika Republike Hrvatske Josipovića

Autor

U povodu 60. obljetnice postojanja i kontinuiranog djelovanja predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je pre

djeca kod Predsjednika.jpg

U povodu 60. obljetnice postojanja i kontinuiranog djelovanja predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je predstavnike Saveza društava Naša djeca Hrvatske.

Trajni cilj Društava Naša djeca je organiziranje dječjih aktivnosti i akcija za djecu u njihovom slobodnom vremenu, ostvarivanje prava djeteta, davanje podrške roditeljima u odgoju djece od rođenja do kraja školovanja. U delegaciji od 20 Društava bila su i tri zagorska, zabočko, donjostubičko i tuheljsko. Predsjedniku su prenijeti srdačni pozdravi iz Donje Stubice, a kao glavne ciljeve članovi donjostubičkog društva istaknuli su djecu kao prioritet i nit vodilju.

Predsjednik Josipović je pohvalio rad DND-a Donja Stubica na očuvanju materijalne i nematerijalne kulturno povijesne baštine i poticanju međugeneracijske solidarnosti.
Zabočko društvo predstavila je predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Ida Hamer.

Predsjednika je upoznala s projektima koje Društvo provodi te mu uputila molbu da i on podrži svu djecu, kao što njih podržava gradonačelnik Ivan Hanžek. Predsjednik je pak pohvalio Idu rekavši joj da može slobodno zamijeniti Hanžeka na mjestu gradonačelnika.

O radu DND-a Tuhelj govorila je Barbara Iveković, predsjednica Dječjeg vijeća prezentiravši koje sve projekte i programe tuheljsko društvo provodi i što planira.

NAjčitanije