'Radojka' nam za vikend donosi loše vrijeme s kišom

Autor Zagorje.com

Vikend donosi malo toplije vrijeme, no i nestabilnije, budući će utjecaj prostrane anticiklone koja trenutno djeluje na vrijeme u našoj zemlji postupno slabiti, a jačati će utjecaj ciklone nazvane - 'Radojka

kiša staklo.jpg


Vikend donosi malo toplije vrijeme, no i nestabilnije, budući će utjecaj prostrane istočnoeuropske anticiklone koja trenutno djeluje na vrijeme u našoj zemlji postupno slabiti, a jačait će utjecaj ciklone nazvane - 'Radojka'.

Unatoč sunčanom prijepodnevu, danas onas čekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vikend donosi malo toplije vrijeme, no i nestabilnije, budući će utjecaj prostrane istočnoeuropske anticiklone koja trenutno djeluje na vrijeme u našoj zemlji postupno slabiti, a jačat će utjecaj ciklone, koju su meteorolozi Crometea nazvali 'Radojka'.

U subotu prijepodne očekuje se djelomice sunčano uz postupno naoblačenje sa zapada, mjestimice s kišom, koja nas očekuje prema kraju dana.

Temperature  će u jutarnjim satima biti relativno niske, oko 8 °C. Tijekom nas očekuju više temperature, čak i do 24°C.

Nedjelja će biti pretežno oblačna i hladna  uz povremenu kišu, dok se poslije podne očekuje razvedravanje. Jutarnje temperature zraka će se  kretati između 4 i 10°C, danju od 8 do 13°C.

NAjčitanije