Raspisan natječaj za dodjelu učeničkih stipendija

Autor

Krapinsko-zagorska županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola za kalendarsku godinu 2

ucenici.jpg
Krapinsko-zagorska županija je raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola za kalendarsku godinu 2007. Županija će dodijeliti 20 stipendija učenicima srednjih škola, po 400,00 kn mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redovni učenici srednjih škola čiji roditelji ili skrbnici imaju prebivalište na području Županije i koji nisu korisnici stipendije ili novčane pomoći odobrene od strane općina i gradova Krapinsko-zagorske županije ili drugih državnih tijela.

Uz to moraju imati prosjek ocjena za svaki prethodni razred srednje škole, odnosno 8. razreda osnovne škole, najmanje 3,00 za učenike koji se školuju za zanimanja od prioritetnog interesa za županiju, a za sve ostale učenike 4,01.

Rok za podnošenje zahtjeva iznosi 15 dana od dana objave natječaja, a u postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi.

Zahtjevi se dostavljaju Službi za prosvjetu, šport i kulturu, Krapina, Frana Galovića bb, osobno ili preporučeno poštom. Više informacija može se dobiti u Službi ili na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije.
NAjčitanije