SDP: Izneneđeni smo Jarnjakovom reakcijom

Autor

Iznenađeni smo reakcijom gospodina Jarnjaka koji je ogorčen dolaskom zastupnika SDP-a 3. Izborne jedinice u Zagorje. Kak

sonjazup200.jpg
Iznenađeni smo reakcijom gospodina Jarnjaka koji je ogorčen dolaskom zastupnika SDP-a 3. Izborne jedinice u Zagorje. Kakve veze imaju zastupnici SDP-a sa Zagorjem, pita se gospodin Jarnjak propuštajući reći da su to zastupnici izabrani i u Zagorju, kao uostalom i gosp. Jarnjak.

Zastupnici SDP-a su na press-konferenciji ocijenili rad HDZ-ove vladavine i usporedili rezultate sadašnje i bivše koalicijske Vlade. Rezultati ne idu u prilog gospodinu Sanaderu i njegovim ministrima i to je razlog zašto je glavni tajnik HDZ-a, gosp. Jarnjak ogorčen.

Bliže se parlamentarni izbori i gosp. Jarnjak smatra da opozicija nema pravo ocjenjivati vladavinu njegove stranke, a zastupnici SDP-a su se čak usudili doći na «njegovo» područje i reći da je Vlada HDZ-a nesposobna i da mora na izborima biti smijenjena.

U HDZ-u misle da mogu glorificirati uspjehe svoje stranke, a neosporno je da standard opada, građanima se nameću nove financijske obaveze, država se sve više zadužuje, gospodarstvo stagnira, nema novih radnih mjesta osim u državnim službama itd.

Nije primjereno da se vrijeđanjem pokušava diskreditirati zastupnike koji pripadaju drugoj političkoj opciji. Gospodin Tonino Picula je uz to što je saborski zastupnik i predsjednik Glavnog odbora SDP-a Hrvatske i gradonačelnik Velike Gorice koja pripada Zagrebačkoj županiji kao i novoproglašeni grad Sveta Nedjelja u kojoj živi i saborski zastupnik I.Jarnjak. Tonino Picula itekako zna gdje je Krapinsko-zagorska županija u što su se uvjerile/i mnoge/i Zagorke i Zagorci tijekom njegovih posjeta.

Unatoč ogorčenosti gospodina Jranjaka zastupnici SDP-a će i dalje dolaziti u Zagorje i u druge dijelove Hrvatske i kritizirati loše poteze vlasti ne tražeći za to dopuštenje.

ŽO SDP-a
NAjčitanije