SDP u trećoj izbornoj jedinici spreman za izbore

Autor K. Frljužec

Zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić koordinator SDP-a za 3. izbornu jedinicu
U Varaždinu je u utorak održana press konf

Sinisa Hajdas Doncic.jpg

Zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić koordinator SDP-a za 3. izbornu jedinicu

U Varaždinu je u utorak održana press konferencija SDP-a za treću izbornu jedinicu na kojoj je dan osvrt na aktualno stanje u Hrvatskoj i nadolazeće parlamentarne izbore, koji bi trebali biti održani u studenom iduće godine.

Mario Habek, SDP-ov saborski zastupnik iz 3. izborne jedinice nije štedio kritike na račun aktualne hrvatske Vlade. - Dugove koje je stvorila HDZ-ova Vlada u posljednjih 16 godina vraćat će i naša djeca i naši unuci. Vrijeme je da odu i da ustupe mjesto novoj Vladi koja je spremna odvesti građane u bolju budućnost - rekao je Habek te dodao da HDZ i u ovom mandatu pokazuje da nije spreman voditi Hrvatsku i da nema rješenja koja bi ju mogla izvući iz krize nego baš suprotno.

Hajdaš Dončić koordinator SDP-a za 3. izbornu jedinicu

- Hrvatska se još više zadužuje i tone sve dublje u provaliju iz koje će svakim danom biti sve teže izaći. Siniša Hajdaš Dončić, krapinsko-zagorski župan i novoimenovani koordinator SDP-a za treću izbornu jedinicu, također smatra da je vrijeme da HDZ siđe s vlasti, dodavši da će građani na izborima sami odlučiti da li će glasati za SDP koji može pokrenuti Hrvatsku ili će dati svoj glas HDZ-u koji je pokazao kako vodi ili kako ne vodi zemlju u zadnjih 20 godina.

Hajdaš Dončić na kraju je dodao da je u trećoj izbornoj jedinici u tijeku osnivanje izbornog stožera, te da je SDP spreman za parlamentarne izbore, bilo za one prijevremene ili one u studenom iduće godine.

Piše: K. Frljužec

NAjčitanije