Šest kandidatkinja za izbor Vinske kraljice

Autor

Sutra će se održati prvo predstavljanje i ocjenjivanje kandidatkinja za „ Izbor vinske kraljice Krapinsko-zagorske

vinoteka.jpg
Sutra će se održati prvo predstavljanje i ocjenjivanje kandidatkinja za „ Izbor vinske kraljice Krapinsko-zagorske županije“ s početkom u 14 sati u restoranu Rody, Samci 13, Gornja Stubica.

Krapinsko-zagorska županija je ove godine u suradnji s udrugama vinara i vinogradara pokrenula po prvi put Izbor vinske kraljice s ciljem promocije vina i vinogradarstva u našoj županiji koja ima dugu tradiciju proizvodnje vina.

Vinska kraljica će biti promicateljica Krapinsko-zagorske županije posebno njenog vinarstva i vinogradarstva , te svojom osobnošću treba simbolizirati županijsku vinsku kulturu s ciljem širenja kruga ljubitelja, potrošača, te prijatelja vina i vinorodnog područja Krapinsko-zagorske županije. Na predstavljanju kandidatkinja će biti i Vlasta Hubicki, županica Krapinsko-zagorske županije i njezini zamjenici.

Proglašenje Vinske kraljice s krunidbom bit će na dan otvaranja Sajma i izložbe vina Bedekovčina 24.svibnja ove godine. Na raspisani natječaj prijavilo se šest kandidatkinja iz svih dijelova naše županije, Svetog Križa Začretja, Petrovskog, Donje Stubice, Pregrade i Hraščine.
NAjčitanije