Skoro pet milijuna kuna za razvoj lokalne vodoopskrbe

Autor

Jučer su su u Krapinsko-zagorskoj županiji županica Vlasta Hubicki i predstavnici jedinica lokalne samouprave potpisali

grb_zupanije.gif

Jučer su su u Krapinsko-zagorskoj županiji županica Vlasta Hubicki i predstavnici jedinica lokalne samouprave potpisali ugovor o korištenju bespovratnih financijskih sredstava Fonda za regionalni razvoj.

Temeljem objavljenog natječaja za korištenje financijskih sredstava u 2005. godini, Krapinsko-zagorska županija zaprimila je 23 zahtjeva za financiranje iz sredstava Fonda u ukupnom iznosu 27.057.515,35 kn.

Kako je raspoloživa kvota za financiranje bespovratnim sredstvima Fonda za regionalni razvoj utvrđena u iznosu od 4.901.737,00 kn,

Stručno povjerenstvo za rangiranje projekata kao prioritet za financiranje iz sredstava Fonda u 2005. g. predložilo je projekte vodoopskrbe, izvršilo vrednovanje projekata i donijelo Odluku o rangiranju projekata, koju je Županijsko poglavarstvo potvrdilo na svojoj sjednici 23. veljače 2005. godine.

Prema Odluci, sredstva će biti dodijeljena za projekte vodoopskrbe općinama Petrovsko, Konjščina, Krapinske Toplice, Lobor-Mače, Gornja Stubica i Marija Bistrica, te gradovima Pregradi, Klanjcu i Donjoj Stubici.

NAjčitanije