Službeno otvorena web stranica policijske uprave

Autor


Danas je u policijskoj upravi na konferenciji za novinare službeno otvorena i prezentirana web stranica Policijske upr

policija stranice.bmp


Danas je u policijskoj upravi na konferenciji za novinare službeno otvorena i prezentirana web stranica Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Nazočne novinare glasnogovornik je upoznao sa svim sadržajima na stranici i naglasio da je internet medij koji se svakim danom sve više koristi te da je web stranica prepoznata kao plodno tlo za proaktivno predstavljanje policijskih zadaća, objavljivanje za javnost bitnih i objavljivih informacija, a samim time i za demistifikaciju policijskih poslova i sustava. Upravo to su bili glavni ciljevi izrade web stranice- pružati stanovnicima naše županije, aktualne policijske vijesti i ostale bitne informacije specifične za područje naše županije.

Pojasnio je da je svih dvadeset policijskih uprava izradilo web stranice koje su integrirane u web stranicu MUP-a i slijede njezina dizajnerska i idejna rješenja kako bi se i vizualno lako uočilo da su policijske uprave sastavni dio MUP-a.

Objašnjavajući pojedine sadržaje na stranici, prvenstveno one koji se tiču upravnih poslova s građanima, rekao je da do tih sadržaja karakterističnih za cijelu državu vode linkovi sa web stranice PU na stranice MUP-a, gdje su sadržaji objavljeni, a što je učinjeno zbog vizualne i sadržajne ujednačenosti i prepoznatljivosti. To su primjerice: Dokumenti, Nacionalni programi, Savjeti (gdje su i savjeti policijske uprave) i Potrage.

Naposljetku su novinari pohvalili kompletnu web stranicu, a posebno obećanje glasnogovornika da će se objavljivati svježe vijesti, vijesti o policijskim akcijama i događajima na području uprave.

Link na web stranice Policijske uprave krapinsko-zagorske

NAjčitanije