Sportski susret klubova IPA-e na Bedekovčanskim jezerima

U organizaciji Međunarodnog policijskog udruženja, Regionalnog kluba IPA Zabok danas je održano tradicionalno sportsko druženje regionalnih klubova IPA Hrvatske.

  DSC07054.JPG

BEDEKOVČINA -   U organizaciji Međunarodnog policijskog udruženja, Regionalnog kluba IPA Zabok, na Bedekovčanskim jezerima danas je održano tradicionalno sportsko druženje regionalnih klubova IPA Hrvatske. Na susretu su se osim domaćina, Regionalnog kluba IPA Zabok, našli i članovi klubova IPA Zagreb, Međimurje, Bjelovar i Karlovac.
– Sastajemo se već tri godine zaredom, te natječemo u ribolovu i drugim sportovima, poput paintballa, no ove godine ne možemo se okušati u svim sportovima zbog loših vremenskih prilika. No, ove godine kartamo belu za obitelj Petra Komljena iz Posavskih Podagjaca. On je otac našeg člana i odlučili smo da sav prihod od bele ide toj obitelji, jer je čovjeku voda uništila sve, a iz tog razloga odlučili smo da mogu učestovati i ljudi koji nisu članovi IPA-e, kako bismo prikupili što više sredstava – rekao je Milan Jakoboić, predsjednik Kluba IPA-e Zabok, dodavši da IPA Zabok broji preko 400 članova i jedna je od najjačih udruga u KZŽ, udruga policije, u koju su učlanjeni i njihovi umirovljenici te zahvalio glavnom sponzoru Croatia Zabok i Ivanu Jurini, te sponzorima Štagaru, Majsecu, Bajdi i Ribiču. 

NAjčitanije