Stiže beba: Što kupiti i gdje pronaći sve na jednom mjestu

Odličan izbor nude Dani beba, djece i trudnica koji će se održati od 11. do 13. listopada u Westgate Cityju

naslovna d beba.jpg

Dolazak bebe poseban je trenutak koji osim velike radosti donosi i mnogobrojna pitanja. Jedno od njih je kako i gdje se opremiti za prve dane s novim članom obitelji? Pitanja je mnogo, a i popis za kupnju je zasigurno velik. Upravo zato je odlično kad na jednom mjestu možemo pronaći velik izbor svega što nam je potrebno. Odličan izbor za najmlađe nude Dani beba, djece i trudnica koji će se održati od 11. do 13. listopada u Westgate Cityju.

Posjetite najveći sajam za bebe i djecu na ovim prostorima jer će za vrijeme sajma izlagači predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći ćete kupovati i po posebnim cijenama. Ujedno, Dani beba, djece i trudnica odlična su prilika za roditelje i one koji će to tek postati da na jednom mjestu saznaju novitete, ali i iz prve ruke pogledaju proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare
vrlo atraktivne popuste.

Uređenje sobice ili kupnja kolica za bebu može biti zabavno i kreativno iskustvo


Odabir krevetića za bebe u današnje vrijeme pravi je užitak jer možemo birati između različitih veličina, oblika i materijala, uz to krevetić možemo uljepšati šarenom, jednobojnom, posteljinom s određenim motivima ili pak udobnim dekicama i jastucima. Tu su i kolijevka, ležaljka i njihaljka kako bi dijete uvijek moglo biti uz roditelje. Veliki izbor komoda za previjanje daje slobodu u odabiru, od onih sklopivih ili pak s dodatkom kadice za kupanje. Uistinu koristan dodatak za dječju sobicu je i baby monitor.

Dječja kolica su must have oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi izazov, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica?

Izbor opreme je u današnje vrijeme uistinu velik, a kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealnu opremu za svog mališana, savjete potražite upravo na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu. Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom i opremom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na Danima beba, djece i trudnica pronaći baš sve.

Osim posjete Danima beba, djece i trudnica u Westgateu možete provesti ugodan dan u shoppingu, a u odmoru od shoppinga i razgledavanja predahnite u jednom od brojnih kafića i restorana.

Sve informacije o Danima beba, djece i trudnica pronađite na službenoj web i facebook stranici.

NAjčitanije