STRAVA! Djevojčice od 12 i 13 godine 32 puta izbole vršnjakinu! Povod ubojstva je svađa na TikToku?!

Djevojčice jsu izuzete iz svojih obitelji

svijeća crna dan žalosti.jpg

Njemački mediji objavili su nove detalje stravičnog ubojstva koje je potresao Freudenberg, gradić u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Kako javljaju, za smrt djevojčice Luise (12) krive su njezine kolegice iz razreda, stare 12 i 13 godina. Jedna od njih bila joj je najbolja prijateljica, prenose 24 sata.

Navodno, djevojčice su ubile Luise kao osvetu zbog svađe na društvenoj mreži TikTok. Njemački mediji pišu kako je Luise doživjela mobing, nakon čega je i ubijena. Njemački RTL doznaje kako je izbodena čak 32 puta.

Njezin nestanak prijavili su u subotu, a tijelo su pronašli u nedjelju ujutro u šumi. Šokirani prijatelji i drugi stanovnici ostavljaju cvijeće i lampaše na mjestu gdje je pronađena.

Luise je navodno prespavala kod jedne od djevojčica, svoje najbolje prijateljice, a idućeg je dana došla i druga. Zajedno su otišle u šumu. Nakon zločina su dvije djevojčice otišle kući, a starija je nazvala Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za nju. Pokušala je sa svog mobitela nazvati i Luise. Navodno je, javljaju njemački mediji, i na društvenim mrežama podijelila vijest o potrazi za Luise...

Djevojčice još nemaju dovoljno godina kako bi kazneno odgovarale, ali poznato je da su izuzete iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade.