Stravično: Djevojčica (14) se pokušala ubiti nakon što ju je silovao policajac

Autor

40-godišnji službenik PU krapinsko-zagorske D.G. (40) iz Tuhlja, zaposlen u Klanjcu osumnjičen je da je 23. travnja u st

pedofil2.jpg

40-godišnji službenik PU krapinsko-zagorske D.G. (40) iz Tuhlja, zaposlen u Klanjcu osumnjičen je da je 23. travnja u stanu na Trešnjevci silovao 14-godišnju djevojčicu koja se nakon toga pokušala ubiti.

PU zagrebačka priopćila je da postoji osnovana sumnja da je muškarac silovao djevojčicu te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Istražni sudac mu je odredio pritvor zbog mogućeg utjecanja na svjedoke.Djevojčicu je silovao u popodnevnim satima u petak prije tjedan dana. Policajac je istražnom sucu i izjavio je da nije kriv.

Neimenovana djevojčica nakon toga se pokušala ubiti progutavši veću količinu tableta te u Dječjoj bolnici u Klaićevoj liječnicima ispričala sve što se dogodilo. Službenici PU zagrebačke ubrzo su uhitili 40-godišnjeg kolegu iz Tuhelja.

Jutarnji.hr neslužbeno doznaje da je osumnjičeni 40-godišnji policajac u vezi s polusestrom silovane 14-godišnjakinje. Iskoristo je poznantvo s djevojčicom i njezino povjerenje

NAjčitanije