Subvencioniranje prijevoza srednjoškolaca

Autor

Danas počinje drugo školsko polugodište, a samim time ponovno započinju brige kako za učenike tako i za roditelje. No do

p_289757torta_bus.jpg
Danas počinje drugo školsko polugodište, a samim time ponovno započinju brige kako za učenike tako i za roditelje. No dobra vijest stiže iz Krapinsko-zagorske županije i to za sve one koji su županiji uputili zahtjev za subvencioniranje prijevoza srednjoškolaca.

Krapinsko-zagorska županija je zaprimila preko dvije tisuće zahtjeva za subvenciju prijevoza, s time da se očekuje oko tri tisuće zahtjeva. Onima koji će predati zahtjeve do kraja siječnja subvencija prijevoza u visini od pedeset posto bit će isplaćena na bankovne račune najkasnije do 10. veljače, kada će dobiti sredstva za siječanj i veljaču, a oni koji će zahtjeve predati u veljači neće imati pravo na isplatu subvencija za siječanj.

Subvencija će se isplačivati samo za vrijeme drugog polugodišta ove školske godine, što u Županiji smatraju dobrom pripremom za iduću, za kada je Vlada Republike Hrvatske obećala besplatan prijevoz za sve srednjoškolce.
NAjčitanije