Terme Jezerčica sve privlačnije mjesto odmor

Autor

Kada su prije četiri godine, na radost mnogih starih i novih poklonika Jezerčice, ponovno otvoreni vanjski bazeni za kup

p_883702zag_abzeni.jpg
Kada su prije četiri godine, na radost mnogih starih i novih poklonika Jezerčice, ponovno otvoreni vanjski bazeni za kupanje, svake godine se čine dodatni napori kako bi kupači i drugi posjetitelji bili zadovoljni i ponovno se vratili.


- Novost je ove godine mogućnost wellness masaže na otvorenom, po pristupačnim cijenama, a koju mogu koristiti posjetitelji vanjskih bazena.

Također je novost da se gosti bazena mogu počastiti jelom s roštilja i drugim dnevnim menijem, na vanjskoj terasi hotela, nabraja Ernest Svažić, voditelj prodaje u Termama Jezerčica. Posjetiteljima vanjskog kupališta nude se tri bazena. Veliki olimpijski, dječji s malim toboganom, i srednji s velikim toboganom i hidromasažom. Dnevna je karta za vanjske bazene za odrasle 40 kuna, a djeca i umirovljenici plaćaju 30 kuna.

Za djecu do pet godina ulaz je besplatan. Postoje i paketi ulaznica, pa će roditelji i jedno dijete platiti 90 kuna, roditelji i dvoje djece 110, a roditelj i dvoje djece 80 kuna. Za pet dolazaka odrasli plaćaju 180 kuna, a djeca i umirovljenici 135. Večernja je karta, od 18 sati, 20 kuna. Da Jezerčica postaje sve zanimljivije mjesto za razne sadržaje, potvrđuje i primjer iz ove godine. Udruga roditelja iz Zagreba zakupila je za dnevni boravak svoje djece cijeli tjedan, uz razne animacijske sadržaje koje su roditelji sami organizirali, a ujedno su se hranili u Jezerčici.

Cjenik

O zadovoljstvu roditelja svjedoči podatak da su najavili za sljedeću godinu dvotjedni boravak svoje djece u Jezerčici.
Na samoj terasi uz bazene može se popiti piće, pojesti sendvić ili pizza, dok se jela s roštilja mogu pojesti na obližnjoj hotelskoj terasi. Cijena je gustog soka od pola litre 15 kuna, a 0,2 litre 7 kuna. Kava stoji 6 kuna, a pivo točeno Ožujsko 12,5 kuna, dok je točena Stella 15 kuna.

- Najviše se jedu jela s roštilja, ali mnogi vole pojesti i našu dnevnu ponudu. Naime, uza svakodnevnu ponudu jela s roštilja, nudimo i dodatne dnevne menije, na kojima su svinjska pikantna rebarca, pileća krilca na žaru, gusarski ražanj, punjeni pureći odrezak sa svježim sirom i šunkom, zagorski ražnjići i drugo tzv. domaće jelo, kaže kuhar Danijel Marina.

Najviše gostiju dolazi iz Zagreba i okolice, a u posljednje je vrijeme sve više gostiju iz Slovenije. Voda u bazenima je čista termalna, temperature 29 do 32 stupnja. Korištenje je ležaljki i suncobrana, kao i tobogana, besplatno.

- Vanjsko kupalište Termi Jezečica lijepo je popunjeno svakoga dana, ovisno o vremenskim prilikama. Naravno, najviše je posjeta tijekom vikenda.

Izvor: Večernji list
NAjčitanije