Tihomir Kožina Tihy među favoritima ovogodišnje Dore

Autor

Uskoro će naš poznati zagorski pjevač posebne boje glasa i interpretacije Tihomir Kožina stati pod reflektore u Kristaln

Tihy  ID1F2408.jpg

Uskoro će naš poznati zagorski pjevač posebne boje glasa i interpretacije Tihomir Kožina stati pod reflektore u Kristalnoj Dvorani u Opatiji na velikom glazbenom događaju – DORA 2010.

U samom finalu hrvatskog natjecanja za pjesmu Eurovizije, 06.ožujka Tihomir će izvesti atraktivnu pop-rock pjesmu „Za koga si se čuvala“ koja je već na prvim preslušavanjima na radio postajama naišla na izvrsne kritike slušatelja i slovi za jednog od favorita ovogodišnje Dore !

Naime, u prvim anketama na stranicama Eurosonga i radijskih postaja Tihomir je osvojio čak drugo mjesto, a trenutno se nalazi među Top 5 najboljih.

Pjesmu „Za koga si se čuvala“ za Tihyja je skladao priznati hitmaker Denis Dumančić, za zanimljiv tekst zaslužan je Fayo, a produkciju i aranžman potpisuje Igor Ivanović, poznati producent koji je za svoj rad više puta nagrađivan Porinom.

Tihomir za Doru priprema i poseban nastup s atraktivnim plesačicama, a za koreografiju se pobrinula njegova dugogodišnja prijateljica i suradnica, iznimno talentirana umjetnica Mirela Škiljo.

Već od 02.ožujka Tihomirovo će odredište biti Opatija gdje ga svakodnevno očekuju probe, ali i mnogi intervjui i velika medijska eksponiranost. Stoga budite uz ovog talentiranog mladog glazbenika koji svojim posljednjim glazbenim uratcima dokazuje da ćemo ga sve češće viđati na eminentnim glazbenim događajima i glasujte za njega, pa sa srećom i Vašim glasovima možda uspijemo otvoriti vrata Eurosonga mladom pjevaču iz našeg kraja.

NAjčitanije