Tijekom vikenda pet prometnih nesreća

Autor zagorje.com

Dvije su osobe lakše ozlijeđene

Stop policija1.jpg

Tijekom proteklog vikenda od kriminaliteta evidentirana su dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, jedno kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti i jedno kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.
Na prometnicama je zabilježeno pet prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom te su se dogodile u Mokricama zbog nepropisne radnje vozilom, u Oroslavju uslijed neprilagođene brzine i u Črešnjevcu zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Družilovcu zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, također lakše tjelesne ozljede zadobila je i jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Maču uslijed neprilagođene brzine.
Od počinjenih prekršaja za izdvojit su dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga.
Od ostalih događaja zabilježen je jedan požar u garaži obiteljske kuće u Zaboku.