Tjedna prognoza: Božarov najavio što nas sve čeka do idućeg ponedjeljka

Autor zagorje.com
božarov.JPG

U utorak veći dio dana suho uz puno sunca. Kako se dan bliži kraju tako raste mogućnost za nove pljuskove iz smjera Slovenije. Ti pljuskovi su sve vjerojatniji u noći na srijedu. Još uvijek bi se temperatura zadržala veći dio dana oko 30 stupnjeva.

U srijedu u početku dosta oblaka, mjestimice s kišom. Kako dan odmiče tako će oborine posvuda prestati uz postupno razvedravanje sa zapada pa će vjerojatno biti i sunčanih razdoblja. Temperatura zraka će se malo sniziti.

 

Četvrtak bio trebao biti lijep i vrlo ugodan dan. Puno sunca, ali uz umjeren vjetar sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura oko ili malo iznad 15°C, a najviša dnevna oko 26 ili 27 Celzijevih stupnjeva. I bioprognoza će biti povoljna.

 

U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz većinom slab vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 18°C, a najviša dnevna još uvijek malo ispod 30°C.

 

Subota će biti sunčana i vruća jer bi se temperatura nakon ugodnijeg radnog dijela tjedna opet trebala popeti do 30 Celzijevih stupnjeva. U nedjelju sunčano i još malo toplije, ponegdje možda i do 32°C.

 

Početak novog tjedna izgleda nestabilnije pa će u ponedjeljak osim mjestimičnih pljuskova doći i malo svježiji zrak, vjerojatnije prema kraju dana.

NAjčitanije