Traju prijave za projekt 'Zalogajček'

Autor zagorje.com

Putem elektroničke pošte upućen je poziv svim osnovnim školama u županiji da se očituju o interesu za sudjelovanje u projektu u šk. god. 2018./2019.

zalogajček

foto: ilustracija

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je otvorilo poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva – šk. god. 2018/2019.“, u okviru Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). Natječaj je otvoren od 10. srpnja 2018. do 30. ožujka 2019. godine.

Krapinsko - zagorska županija, u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom, planira na poziv prijaviti projektni prijedlog „Zalogajček 3“. Putem elektroničke pošte upućen je poziv svim osnovnim školama u županiji da se očituju o interesu za sudjelovanje u projektu u šk. god. 2018/2019. Trideset osnovnih škola koje su iskazale interes za sudjelovanje bit će obaviješteno o daljnjim aktivnostima oko pripreme projektnog prijedloga „Zalogajček 3“  tijekom kolovoza.

Projekt će trajati 10 mjeseci, za aktivnosti u idućoj školskoj godini, a utvrđena cijena je 5,47 kuna po učeniku. Cilje je osigurati školsku prehranu za djecu u riziku od siromaštva. Iz Krapinsko – zagorske županije napominju da, ako se još koja škola želi uključiti u projekt, to učini najkasnije do 15. kolovoza. Više informacija o projektu može se naći na službenim web stranicama Krapinsko – zagorske županije.

 

 

 

NAjčitanije