U Krapinskim Toplicama Mikšić ponudio treću alternativu

Autor

»Raspravljali smo o budućnosti Hrvatske i transformaciji političke scene koja je u lošem stanju, posebno nakon pred

miksic1.jpg

»Raspravljali smo o budućnosti Hrvatske i transformaciji političke scene koja je u lošem stanju, posebno nakon predsjedničkih izbora kad je građane zahvatila apatija.

I sâm sam razočaran izborima, čiji sam moralni pobjednik, no ne povlačim se već ću se boriti do zadnje kapi svoje krvi«, kazao je u nedjelju Boris Mikšić na konferenciji za novinare održanoj nakon dvodevne konvencije »Pravi i pošten put za bolju Hrvatsku« u topličkom hotelu »Aquae Vivae«.

Na konvenciji, koju je Mikšić nazvao informativnom ali i povijesnom, okupilo se 160 predstavnika većinom izvanparlamentarnih stranaka, nezavisnih listi, udruga i pojedinaca iz cijele Hrvatske.

Mikšić je naglasio da on i njegovi partneri žele Hrvatsku napraviti najuspješnijom zemljom u regiji, zemljom velike proizvodnje i novih tehnologija te ekološkom oazom u Europi.

»Hrvatskoj treba nova generacija političara za 21. stoljeće koji će živjeti za, a ne od politike, a mi hrvatskim biračima nudimo treću političku alternativu, naglasio je Mikšić najavljujući svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba.

NAjčitanije