U Zaboku otvorena nova prodavaonica: može se iz kreveta poslati poruka kuhalu da zagrije vodu

Autor zagorje.com

'Prepoznali smo potrebu da ovdje nema takve ponude elektronskih uređaja u segmentu koje mi imamo, kao što su pametni satovi, eko sustavi, a ujedno smo i ovlašteni Xiaomi partner pa imamo dobar dio njihovih proizvoda, rekao nam je vlasnik

IMG_20211001_104029.jpg

Danas je u City prolazu Zabok otvorena nova prodavaonica 'Stirline, vlasnika Božidara Petrinca koji je već i do sada putem interneta imao prodaju proizvoda koji se sada nalaze i u središtu Zaboka. 'Prepoznali smo potrebu da ovdje nema takve ponude elektronskih uređaja u segmentu koje mi imamo, kao što su pametni satovi, eko sustavi, a ujedno smo i ovlašteni Xiaomi partner pa imamo dobar dio njihovih proizvoda, rekao nam je Petrinec.


Tako se u ovoj prodavaonici mogu naći mobiteli, tableti, slušalice, pametni satovi, bežični punjači, asortiman gaming, zaštitna stakla i maskice za mobitele i slično. Tu su i pametna kuhala, smart hubovi, pojačivači signala, jednom riječju stvari za pametan dom.


Gospodin Petrinec, za one koji ne znaju, objasnio nam je da preko pametnog sata dobivamo notifikacije na sat, preko nekih se može javljati, odgovarati na poruke i slične stvari, a da nemamo sa sobom mobitel. Posebno nam je bilo zanimljivo pametno kuhalo na kojem se može podesiti temperatura putem mobitela. Lijepo se leži u krevetu i pošalje smart kuhalu poruku da pripremi vodu na temperaturu koju želimo.


Ako je ovo zainteresiralo odrasle, djecu će sigurno zainteresirati velika ponuda električnih romobila. Radno vrijeme je od ponedjeljak do petka od 10 do 18 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

NAjčitanije