UPIŠITE SVOJE MALE ZNANSTVENIKE: Kreću radionice robotike i programiranja u Zaboku

Autor zagorje.com
stir hub.png

Krenuli su upisi za novu sezonu radionica robotike i programiranja u STIRHUB školi robotike i programiranja u Zaboku.

Uvjerite se zašto su naše radionice robotike i programiranja oduševile stotine dosadašnjih polaznika i njihovih roditelja.

"Moje dvoje djece pohađa programe, jako smo zadovoljni, mlađe dijete je jedva dočekalo da se otvori grupa koja prima predškolce da može ići na robotiku kao i stariji brat jer je vidio koliko on rado sudjeluje u radionicama. Izvrsni, mladi voditelji s puno strpljenja...', iznose roditelji.

Sve informacije o radionicama dostupne su na web stranici www.stirhub.hr

'Naša djeca već danas stvaraju svijet budućnosti. Istražuju virtualnu stvarnost, računarstvo u oblaku, robotiku, umjetnu inteligenciju, koriste 3D ispise… Digitalna pismenost, te s njom povezana praktična znanja i vještine neophodni su za njihove buduće uspjehe; snalaženje u daljnjem obrazovanju, a jednom i na tržištu rada. Svjesni svega toga, neprekidno razvijamo programe koji potiču kritičko razmišljanje, kreativnost, samostalnost, suradnju i znatiželju kod naših malih polaznika. Djeca kažu o nama:

“Da barem ovo imamo svaki dan u školi” (Jana), kažu organizatori.

Prvi ogledni sat radionica za nove polaznike je besplatan.

Prijaviti svoje djece možete putem web stranice www.stirhub.hr ili e-mail porukom na [email protected].

Za sve informacije slobodno možete kontaktirati radnim danom na broj 098 857 164 i osigurati mjesto na vrijeme jer je broj mjesta na radionicama ograničen.