Upravo u tijeku velika akcija zagorske policije!

policija.JPG

U petak, 21. travnja, tijekom cijelog dana po predloženim lokacijama građana bit će provedena akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Neprilagođena i nepropisna brzina kretanja najčešći je uzrok smrti na prometnicama Europe te je stoga među prekršajima kojima se ROADPOL ciljano bavi u svojim operativnim akcijama.

Kao što je najavljeno, od 17. do 23. travnja 2023. godine policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske se korištenjem svih uređaja za nadzor brzine priključuju pojačanom nadzoru brzine kretanja vozila koje se provodi u sklopu planiranih aktivnosti organizacije ROADPOL, a u petak, 21. travnja 2023. godine tijekom cijeloga dana, od 00 do 24 sata će biti proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila u cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila.

-Zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu za dostavu prijedloga lokacija za nadzor brzine toga dana, kada će nadzor brzine kretanja vozila biti provođen i na predloženim lokacijama - poručuju iz policije.