VELIK ISKORAK: RTL Danas predstavio novi voditeljski par

374168401_10160019829421593_6875395968302929128_n.jpg

Ivana Brkić Tomljenović i Mario Jurič novi su voditeljski par središnje informativne emisije RTL Danas. Uz Anu Brdarić Boljat, Tomislava Jelinčića, Damiru Gregoret i Adriana De Vrgnu Ivana i Mario bit će novi RTL-ov tandem, piše Zagreb.info.

Puno nepredviđenih situacija
Dnevna urednica i voditeljica RTL-a Danas, Ivana Brkić Tomljenović, uživa u svim segmentima svog djelovanja.

“Kada sam prije dvije godine počela uređivati, bio je to ogroman izazov za mene, iako sam iza sebe već imala 20 godina iskustva na terenu. Koliko god utakmica u nogama imali, uvijek se dogodi neka nova situacija, koja pred vas stavlja nove izazove. Tako je i s voditeljskim dijelom posla – važno je biti koncentriran jer ima puno nepredviđenih situacija”, rekla je Ivana.

‘Znamo se godinama’
Voditeljski par s Ivanom Brkić Tomljenović čini poznati povratnik na RTL, reporter Mario Jurič.

“Znamo se godinama. Mario svaki posao koji radi, radi predano i strastveno. Voditeljski par mora biti dobar tim, a kako se dobro slažemo iza kamera vjerujem da će tako biti i kad se kamere upale”, jasna je voditeljica i urednica. Složan je s njom i Jurič, pred kojim je novi karijerni iskorak.

“Radujem se što sam dobio priliku voditi našu središnju informativnu emisiju RTL Danas s dragom kolegicom Ivanom Brkić Tomljenović. Ovo je novi iskorak u mojoj karijeri, malo drukčije od terena na kojima sam bio svih ovih godina. Osjećam da je to prirodni nastavak rada u medijima, ali i veliki izazov i u tom smjeru koji tek trebam graditi”, komentirao je poznati reporter.