Veliki broj nesreća za vikend u Zagorju, neke skrivili pijani vozači, ima i teže ozlijeđenih

Policija3.jpg

Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda policija je zabilježila sedam prometnih nesreća.

Tri nesreće su s materijalnom štetom do kojih je došlo u Jezeru Klanječkom uslijed ne držanja potrebnog razmaka između vozila, u Malom Taboru zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Đurmancu na DC1 zbog nepropisnog pretjecanja. U tim prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola od, vozač u Malom Taboru 1,52, a vozač u Đurmancu 1,29 promila.

U Podgrađu u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Vozač u Rakovcu Tomaševečkom je pod utjecajem alkohola od 2,94 promila zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede, zadobila je jedna osoba  u prometnoj nesreći uslijed ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake do koje je došlo u Konjščini.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Andraševcu zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja policija izdvaja jedno prevrtanje poljoprivrednog traktora prilikom čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.