Veterani Hajduka će u Zagorju odigrati humanitarnu utakmicu

Autor ik

Nastupit će Stipe Soldić, Tonči Gabrić, Vilson Džoni, Ivan Buljan, Nenad Pralija, Mario Carević, Ivica Šurjak, Nikica Cukrov, Ante Miše, Stipe Andrijašević, ali i veliki Hajdukovac, poznati pjevač, Goran Karan

veterani

Na inicijativu zagorskog poduzetnika Željka Kastelana, momčad veterana Hajduka, brojna velika imena još većeg hrvatskog kluba, odigrat će u Zagorju jednu humanitarnu utakmicu protiv ekipe Krapinsko-zagorske županije, piše novi broj Zagorskog lista. Detalji za sada još nisu poznati, pa se tako još ne zna točno kada će utakmica biti odigrana, no, sigurno je da će biti riječ o malonogometnoj utakmici koja će se u nekoj od zagorskih sportskih dvorana igrati u neku humanitarnu svrhu.

Prema pisanju Zagorskog lista, Željko Kastelan već je odradio i prvi konkretni korak, odnosno, povezao veterane Hajduka s Krapinsko-zagorskom županijom. Na ideju je, kaže, došao igrom slučaja, nakon što je ostao oduševljen jednom sličnom akcijom veterana Hajduka.

-Moj prijatelj Stipe Soldić, veteran Hajduka, pozvao  me na jednu utakmicu u Kutinu gdje su zvijezde Hajduka uistinu napravile pravi spektakl. Tada sam došao na ideju da i mi u Zagorju napravimo nešto slično. Svoju ideju izložio sam i županu Željku Kolaru, on je mene i Stipu Soldića primio na sastanak i prihvatio tu ideju s oduševljenjem te obećao kako će Županija biti nositelj organizacije tog događaja – ispričao je Kastelan za Zagorski list.

Stipe Soldić, inače brigadir Hrvatske vojske, koji je u Udruzi veterana Hajduka zadužen za sjeverozapadni dio Hrvatske, ispričao je kako Hajdukove legende, ali i poznate osobe bliske 'Bilima', redovito sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama.

-Veterani Hajduka nastupaju ne samo diljem Hrvatske, nego i po cijeloj Europi. Imamo jako puno nastupa, a posebno se volimo odazivati na razne humanitarne akcije. Predsjednik naše Udruge je Ivan Buljan, njegov zamjenik je Ivica Šurjak, a kapetan momčadi je Vilson Džoni – ispričao je Soldić te dodao kako će u Zagorju za ekipu Hajduka nastupati i Tonči Gabrić, Vilson Džoni, Ivan Buljan, Nenad Pralija, Mario Carević, Ivica Šurjak, Nikica Cukrov, Ante Miše, Stipe Andrijašević, ali i veliki Hajdukovac, poznati pjevač Goran Karan.

NAjčitanije