[VIDEO] Apel Zabočanina Ivana Vrhovca: ‘Pomozite, netko mi pokušava zapaliti auto’

Autor zagorje.com

Frustriran sam, ne znam kome se mogu obratiti, policiji sam već prijavio. Podijelite video dalje, da pokušamo naći osobu koja je to napravila, poziva profesor kineziologije iz Zaboka

vrhovec moli  pomoc


Ivan Vrhovec, profesor kineziologije i fitness trener iz naselja Borovčaki u Zaboku, danas je na svojem Facebook profilu objavio video u kojem moli za pomoć građane, posebno svoje sugrađane, jer mu netko, kako tvrdi, pokušava zapaliti auto.

-Imam veliki problem. Netko mi pokušava zapaliti auto. Postoje osobe, pishopati koji žele ljudima naštetiti. Jedan dan sam na autu našao neke flekove koje smo jedva očistili, ne znam čime je to pokapano. Tu nije bio kraj. Potom sam našao puno opušaka oko auto, ali nisam tome pridavao pažnju, mislio sam da su pušači koji puše na balkonu na zgradi iza bacali opuške. Zatim je prije dva dana netko uzeo paket maramica, zapalio maramice i bacio na auto, no nisu pale na auto. A danas je kap prelila čašu. Netko mi je zapalio lučice, svijeće na autu. Auto nije izgorio, na njemu je malo voska – priča Vrhovec u videu.


Nazvao je, kaže policiji, koja je stigla, sve zapisala, ali ne može ništa napraviti, već su mu savjetovali da se koji puta provoza i pogleda postoji li neka sumnjiva osoba. Rekli su mu, kaže, da jedino ako se auto zapali i nastane šteta, može prijaviti štetu policiji.


-Prijatelji, ljudi, u Zaboku postoji osoba koja želi zapaliti auto. Podijelite ovaj video, molim vas za pomoć, radi se o centru Zaboka. Ja sam u svom dvorištu, ovo nije normalna stvar. Frustriran sam, ne znam kome se mogu obratiti, policiji sam već prijavio. Da su maramice pale na krov kuće, moglo se zapaliti krovište, kuća bi mi izgorjela. Radi se o osobi koja je poremećena, koja ima problema. Podijelite ovaj video dalje, da probamo naći osobu koja je to napravila, frustriran sam i jadan, ovo je jedini način, pa molim vas za pomoć, slobodno mi se javite ako imate kakve informacije – poziva Ivan Vrhovec.

NAjčitanije