VIDEO I FOTOGALERIJA: Zagorci ponovo oduševili Zagreb!

Autor sp, jk
FotoJet(21).jpg

Drugi je, ujedno i posljednji, dan održavanja manifestacije 100 % zagorsko u Zagrebu.

Na desetke izlagača i danas je ponudilo Zagrepčanima svoje domaće proizvode, na mnoge se čekalo u redu. Zagorski proizvođači kažu kako su veliku količinu proizvoda prodali jučer, stoga su danas stigli s novim zalihama.

Bagremov med, domaće rakije i pekmezi, zimnica, mlinci po tradicionalnoj recepturi, vrhunski suhomesnati proizvodi, a posebice zagorski štruklji, ali i suveniri iz domaće radinosti tradicionalni za zagorski kraj, donijeli su Zagrepčanima dašak Zagorja, stoga ni oni nisu skrivali koliko im je drago što se ova manifestacija svake godine održava u Zagrebu. Šteta je što nije češće, komentirali su, stoga su morali napuniti zalihe do izdanja iduće godine.

Za poseban štimung i dobru zabavu pobrinuli su se tamburaši, ali i Tomi (iz Dua Hands & Voice), a najmlađim posjetiteljima svakako su najatraktivniji Krapinski neandertalci—Pleme spiljskog medvjeda.

Sajam će u poslijepodnevnim satima, u društvu delegacije Krapinsko – zagorske županije na čelu sa županom Željkom Kolarom, obići zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

FOTOGALERIJU SA EUROPSKOG TRGA U ZAGREBU POGLEDAJTE OVDJE