Vrijedna nagrada za turistički film Gupčev kraj

Autor Zagorje.com
FB Gupčev krajj.jpg

Turistički film/serijal “GUPČEV KRAJ“, osvojio je prvu nagradu na Festivalu turističkog i etno filma Krk, u kategoriji "NAJBOLJI TURISTIČKI SERIJAL, objavila je Turistička zajednica područja Gupčev kraj. 

Festival turističkog i etno filma Krk (TEF FEST) nakon prošlogodišnjeg uspješnog premijernog izdanja koje je privuklo više od stotinu turističkih i etno filmova iz cijele Hrvatske, sa zadovoljstvom je predstavilo drugo izdanje koje se održalo 26. i 27. rujna u gradu Krku, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana turizma. TEF je postao i partner IGCAT-a (Međunarodnog instituta za gastronomiju, kulturu, umjetnost i turizam) svrstavši se tako na listu renomiranih filmskih festivala.

U Gupčev kraj stiže prva nagrada u kategoriji "NAJBOLJI TURISTIČKI SERIJAL". Radi se o seriji nekoliko promo videa (Promo video destinacije, Gastro ponuda Gupčevog kraja i Top manifestacije u Gupčevom kraju) koji su nastali u zadnje dvije godine u suradnji sa donjostubičkim obrtom F PRODUKCIJOM, tj. u suradnji sa Matijom Djanješićem. Iz TZ upućuju i zahvale na odlično odrađenom poslu. 

Uz nagrađeni serijal, svi ostali video uratci koje su snimili, dostupni su na službenom Youtube kanalu Turističke zajednice (Visit Gupcev kraj). 

Cilj ovog projekta bilo je vjerno prikazati sve elemente i atrakcije koje Gupčev kraj čine idealnom destinacijom za bijeg u prirodu, opuštanje ili aktivan odmor, od gastronomske, event i smještajne ponude do kulturnih atrakcija, prilika za aktivni odmor, tokom cijele godine u sva godišnja doba. Želja je bila putem kvalitetnog video sadržaja ispričati priču Gupčevog kraja potencijalnim posjetiteljima i turistima. Ponosni smo da je naš trud prepoznat i upravo tome svjedoči ova nagrada.

''Zahvaljujemo  i svim dionicima koji su dio serijala, od naših ugostitelja, udruga, institucija, OPG-ova pa sve do određenih pojedinaca.'' poručuju iz TZ Gupčev kraj

PROMO VIDEO DESTINACIJE
https://www.youtube.com/watch?v=rTpO1amXwqs
TOP MANIFESTACIJE GUPČEVOG KRAJA 
https://www.youtube.com/watch?v=CWS0HUnYsP8
GASTRO PONUDA GUPČEVOG KRAJA
https://www.youtube.com/watch?v=OuRzZMPP0aI