Zagorje.com među velikanima hrvatskog interneta

Piše: Zoran Žukina
[email protected]
U novom broju renomiranog mjesečnika "pc chip", časopisa koji se bavi novim tehn

pcchip1.jpg

[email protected]

U novom broju renomiranog mjesečnika "pc chip", časopisa koji se bavi novim tehnologijam, web portal Zagorje.com svrstan je među sedam najboljih web stranica za mjesec ožujak.

Uredništvo pc chip-a, kako samo napominje, stranice bira temeljem subjektivnog dojma uredništva kao i primjene najkvalitetnijih tehničkih i dizajnerskih riješenja.

Urednik pc chip-a Borisa Ličina Borja ovako je ocjenio Zagorje.com:

Nije baš da smo često u Zagorju, ali bez obzira na to odmah ćemo svima preporučiti odlazak na adresu Zagorje.com. Riječ je o portalu koji se bavi događanjima i svim ostalim temama iz ovog kraja. Za jednog tamošnjeg stanovnika riječ je o idealnoj lokaciji prepunoj informacija, dok će putnici namjernici štošta saznati na ovom siteu.

Možda najkorisniji odjel je onaj koji omogućuje pregled gradova i općina kao i imenik poduzeća, unutar kojeg su tvrtke tematski razvrstane.

Site donosi i fotografije, forum, najave, teme iz Zagorskog lista ... Dizajn i više nego prikladan , pa prije nego se uputite u Zagorje, svratite na Zagorje.com“- preporučuje na kraju Ličina.

Uz Zagorje.com u izboru sedam najboljih stranica našle su se i službene stranice Končar INEM-a, diskografske kuće Aquaris Records-a www.cedeterija.hr, najpopularnijeg tinejđerskog portala www.teen385.hr, kao i site www.linux.hr., što daje posebnu važnost ovoj ocjeni.

Kako znamo koliko novca i kakva propagandna mašinerija stoje iza ostalih šest odabranih stranica,sa zadovoljstvom možemo zaključiti da smo u samo nekoliko mjeseci uspjeli upravu u onom što nam je kao udruzi cilj - promovirati Zagorje putem Interneta.

NAjčitanije