Zagorje dobilo nove Internet portale

Autor

Danas je i službeno startao projekt „Portali Zagorskih Toplica“ ,svrha projekta je prezentirati nove Intern

internet1.jpg
Danas je i službeno startao projekt „Portali Zagorskih Toplica“ ,svrha projekta je prezentirati nove Internet portale posvećene turističkoj regiji Hrvatskog Zagorja, svrha izrade navedenih portala je unaprijediti, a u nekim područjima i jače potaknuti turističku djelatnost u Hrvatskom Zagorju.

Središnji portal www.toplice.info obuhvaća kvalitetnu prezentaciju regija Krapinskih, Tuheljskih i Stubičkih toplica, svih sadržaja, smještaja, gastronomija po uzoru na portale u zapadno-europskim zemljama s ciljem što boljeg razvoja kontinentalnog turizma u Hrvatskom Zagorju. Mislimo da je portal zanimljiv svima pošto je prvi u Hrvatskoj koji nudi turističku, kulturnu i povijesnu prezentaciju ljepota i zanimljivosti u Hrvatskom Zagorju. - naglasio je Ivan Petrović, voditelj projekta.

Portal trenutno obuhvaća Krapinske, Stubičke i Tuheljske Toplice kao i većina sadržaja u njihovim okolicama. Portali sadrže uvijek aktualne informacije iz cjelokupne regije vezane uz turizam i odmor, smještaj, gastronomiju, znamenitosti različitih profila te nudi i ostale korisne turističke i informativne sadržaje kao i aktualne vijesti i događanja iz regije. - Pojasnio je Petrović i nastavio:

Vizija portala je postati vodeća stranica na području informativnog i turističkog sadržaja za regiju zagorskih toplica, a to se planira postići širokim spektrom korsnih i uvijek ažurnih informacija i raznim aktualnim zanimljivostima. Portali uskoro startaju i na engleskom jeziku, a u skoroj budućnosti na njemačkom i slovenskom jeziku, kako bi se regija zagorskih toplica prezentirala ne samo na našem nego i na stranim tržištima.

Portalima se može pristupiti slijedećih adresa:

www.toplice.info (Središnja stranica)
www.krapinsketoplice.com (Portal Krapinskih Toplica)
www.stubicketoplice.net (Portal Stubičkih Toplica)
www.tuheljsketoplice.com (Portal Tuheljskih Toplica)

Zagorje.com nije dio projekta Portali Zagorskih Toplica“ i nema nikakvih veza sa autorima istog.
NAjčitanije