Zagorski derbi bez pobjednika

Autor

Nedjelja je donjela prvi Zagorski derbi u ovoj sezoni 4. HNL. U Zaboku su se sastali Mladost i Inkop. Utakmica je završi

p_232253nogomet zagorec toplice za web.jpg

Nedjelja je donjela prvi Zagorski derbi u ovoj sezoni 4. HNL. U Zaboku su se sastali Mladost i Inkop. Utakmica je završila bez pobjednika 1:1.


Jedini zagorski klub sa punim plijenom je Tondach koji je u posljednjim trenutcima susreta ostvario vrijednu pobjedu od 2:1.


Ostali naši klubovi ostali su bez bodova. Klanjec je na gostovanju kod Kustošije poražen 3:0, dok je Zagorec u Krapini izgubio od Tekstilca Ravnice 2:0.

U ostalim utakmicama postignuti su slijedeći rezultati: Ogulin - ZET 0:1, Trnje - Ilovac 2:0, Špansko - Sloga Gredelj 1:2 i Ponikve - Dubrava 1:2.

U vodstvu je Trnje koje jedino ima maksimalan učinak. U 3 utakmice imaju 3 pobjede i 9 osvojenih bodova. Zabočka Mladost je na drugom mjestu sa 7 bodova, koliko ima i Tondach je na 3. mjestu. Bod manje ima Inkop na 9. mjestu. Zagorec s 3 osvojena boda drži 14. mjesto, dok je Klanjec posljednji 16. bez bodova.

Slijedeće kolo donosi čak dva zagorska derbija. U Poznanovcu igraju Inkop i Tondach, dok se u Klanjcu sastaju Klanjec i Mladost. Zagorec gostuje kod Sloge Gredelj.

Još igraju: ZET - Dubrava, Tekstilac Ravnice - Ponikve, Trešnjevka - Špansko, Ilovac - Kustošija i Ogulin - Trnje kao derbi kola.

NAjčitanije