Zagorski list drugi po čitanosti u konkurenciji dnevnih i tjednih novina

Autor

Naslovnica prvog broja Zagorskog lista
U zadnjoj polovici prošle godine Zagorski list se probio na drugo mjesto čitanos

zagorskilist1_naslovnica.jpg

Naslovnica prvog broja Zagorskog lista

U zadnjoj polovici prošle godine Zagorski list se probio na drugo mjesto čitanosti u konkurenciji dnevnih i tjednih tiskovina u našoj županiji po istraživanju neovisne agencije za istraživanje tržišta „Media Puls“.

Ovaj odličan rezultat potvrda nam je da smo na dobrom putu i da smo vam se uspjeli približiti u vašim i našim svakodnevnim problemima i uspjesima. Ovo srebro zlatnog sjaja, da budemo i dalje u duhu proteklih rukometnih dana, daje nam zadatak da ustrajemo i da istražujemo još dalje i još temeljitije.

Hvala vam na podršci. Hvala vam na čitanosti. Vi, naši vjerni čitatelji, naša ste jedina politička i gospodarska opcija. Hvalimo se da smo nezavisni što zapravo na neki način nije istina. Ovisimo o vama i tu pozitivnu ovisnost nikada nećemo prekinuti.

U doba recesije (krize kak vele još nema) svaka kuna uložena u komunikaciju s ciljnom skupinom dva puta se prevrne prije nego kaj se uloži. Moramo znati da ukoliko netko ulaže u oglašavanje, želi da su povratne informacije i rezultati brzi i mjerljivi.

Savjet agencije za istraživanje tržišta zasigurno je najispravniji potez pri donošenju ovakvih odluka. Istraživanje čitanosti Zagorskog lista za područje naše županije u proteklih šest mjeseci pokazuje da da je Zagorski list drugi na poziciji u konkurenciji dnevnih i tjednih novina.

Uzevši u obzir cijene oglasnog prostora, CPM (cost per thousand) je u Zagorskom listu zasigurno najisplativiji. Čini to naš posao laganim i vjerodostojnim. I radimo ga s užitkom.

Poredak čitanosti svih tiskovina:

24 SATA 40,84
ZAGORSKI LIST 23,06
VECERNJI LIST 21,43
JUTARNJI LIST 9,03
GLORIA 5,83
GLOBUS 3,81
OGLASNIK 3,14
ARENA 2,65
SPORTSKE NOVOSTI 2,59
STARS 2,31
STORY 2,04
NACIONAL 1,69
EXTRA 1,04
TENA 0,69
90 MINUTA 0,60


Marketing Zagorskog lista

NAjčitanije