Zagorski novinari održali redovitu izbornu skupštinu

Autor


Ogranak Hrvatskoga novinarskog društva za Krapinsko-zagorsku županiju održao je 14. listopada 2007. redovitu izbornu s

p_851926skupstina_zagorje (912 x 684).jpg

Ogranak Hrvatskoga novinarskog društva za Krapinsko-zagorsku županiju održao je 14. listopada 2007. redovitu izbornu skupštinu u Gornjoj Stubici.


“Ogranak HND-a Krapinsko-zagorske županije bio je nositelj organizacije humanitarnoga turnira od kojeg je prihod išao UNICEF-u za program Stop nasilju među djecom. Prikupili smo više od 20.000 kuna što je bilo dovoljno da s glumcima, glazbenicima i članovima Udruge “Coprnjaki i coprnice” simbolično posvojimo školu u Svetom Križu Začretju. Koliko je bila velika naša akcija dovoljno govori činjenica da je ovom humanitarnom priredbom prikupljeno najviše novca među svim organiziranim takvim pripredbama za
UNICEF u Hrvatskoj, pa smo čak prikupili više i od supruga diplomata”- istaknula je u svojem izvješću o radu u protekle četiri godine, među ostalim, predsjednica zagorskoga ogranka HND-a Silva Videk.

Članovi Skupštine povjerenje da u idućem razdoblju vodi taj ogranak
HND-a, koji broji 16 članova, jednoglasno su dali dugogodišnjoj
Večernjakovoj novinarki i dosadašnjoj predsjednici ogranka Silvi Videk.

Za dopredsjednika izabran je ponovno novinar Radio Stubice i Večernjakovdopisnik iz stubičkoga kraja Mladen Kukas.

Osim predsjednice i dopredsjednika, u Izvršni odbor HND-a za
Krapinsko-zagorsku županiju izabrani su i Biserka Jakšić s Radija Kaj, višegodišnji kroničar krapinskih zbivanja i aktualni urednik Krapinskoga vjesnika Drago Kozina te Večernjakovac Denis Vincek.

Na skupštini bio je i Mario Bošnjak, glavni tajnik HND-a, koji je izvijestio o pripremama za redovitu izbornu skupštinu HND-a koja će se održati u prosincu.
NAjčitanije