ZDS potpisao povelju «Pravi i pošten put za bolju Hrvatsku»

Autor

U organizaciji Ureda Borisa Mikšića, proteklog vikenda u Krapinskim Toplicama održana je dvodnevna konvencija pod nazivo

zds1.jpg

U organizaciji Ureda Borisa Mikšića, proteklog vikenda u Krapinskim Toplicama održana je dvodnevna konvencija pod nazivom «Pravi i pošten put za bolju Hrvatsku», na kojoj je sudjelovalo 160 predstavnika iz preko 20 neparlamentarnih političkih stranaka i nevladinih udruga iz cijele Hrvatske, koji su po završetku konvencije potpisali i istoimenu Povelju.

Svrha konvencije i Povelje je, prema Mikšićevim riječima, stvaranje treće političke alternative u kojoj bi bili oni koji žele živjeti za politiku, a ne od politike i to sve u svrhu ekonomskog i gospodarskog razvoja Hrvatske.

Povelju je potpisala i Zagorska demokratska stranka, a njezin predsjednik Stanko Belina kaže da se time ništa ne mijenja, jer ono što Mikšić nudi Hrvatskoj, ZDS nudi Zagorju već 5 godina.

Isto tako, Belina smatra da potpisivanje Povelje neće ugroziti odnos s HSLS-om, s kojim ZDS ima potpisani sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima, jer je sporazumom ostavljena mogućnost proširenja koalicije.

NAjčitanije