ZDS za Ivu Josipovića jer je čovjek kojemu se vjeruje

“Ivo Josipović je predsjednički kandidat kojemu Zagorska demokratska stranka daje podršku na izborima za predsjedn

ivek02.jpg

“Ivo Josipović je predsjednički kandidat kojemu Zagorska demokratska stranka daje podršku na izborima za predsjednika Hrvatske. Ivu Josipovića ZDS podržava jer se ponajprije zalaže za uspostavu i funkcioniranje pravne države, jer se zalaže i inzistirat će na provođenju zakona. Ivo Josipović je čovjek kojemu možemo vjerovati!” – naglasio je danas Stanko Belina, predsjednik Zagorske demokratske stranke na konferenciji za novinare u Izbornom stožeru Ive Josipovića, gdje je s Darkom Buklecom, članom predsjedništva ZDS-a i predsjedničkog vijeća Krapinsko-zagorske županije, došao izraziti podršku SDP-ovu predsjedničkom kandidatu.

Stanko Belina pozvao je sve članove svoje stranke i simpatizere ZDS-a da izađu u nedjelju na izbore i glasaju za Ivu Josipovića.


“Čast mi je primiti podršku jedne značajne regionalne stranke kao što je Zagorska demokratska stranka, koja se intenzivno zalaže za decentralizaciju Hrvatske, što je i dio mojih nastojanja koja idu u smjeru kvalitetnijeg i uspješnijeg razvoja naših regija” – zahvalio se Ivo Josipović na podršci ZDS-a. Na konferenciji je prisustvovala i predsjednica zagorskog SDP – a Sonja Borovčak.

NAjčitanije