Željko Kolar i "službeno" zagorski župan

Autor

Jučer je održana službena primopredaju izvršnih ovlasti županice Sonje Borovčak novoizabranom županu Željku Kolaru

Klanjec - Željko Kolar.jpg

Jučer je održana službena primopredaju izvršnih ovlasti županice Sonje Borovčak novoizabranom županu Željku Kolaru. Primopredaja vlasti sastojala se od izvješća o dosadašnjem radu županije i potpisu u zapisnik o primopredaji.

–Županija je ostavljena u odličnom stanju, spremni smo za rad i dolazimo s velikom voljom. Prvo ćemo raditi na nekoliko projekata koji su jednako bitni, prvenstveno na sanaciji mnogobrojnih klizišta te uz pomoć Europskih fondova preko ZARA-e radit ćemo projekte vezane uz komunalnu infrastrukturu – rekao je, između ostalog Kolar.

U svom obraćanju  bivša županica, Sonja Borovčak izrazila je zadovoljstvo što vodstvo županije predaje novom županu Željku Kolaru.  -Nakon dugo vremena u politici, odlazim u zasluženu mirovinu, ali ne do kraja jer ću se posvetiti nekim projektima u radu s djecom.

Primopredaji su uz dosadašnju županicu i budućeg župana prisustvovati i buduća zamjenica župana Jasna Petek te zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek kao i čelnici koalicijskih stranaka nove županijske vlast

NAjčitanije