Zlatarski kraj je novi početak

Autor

Domjenak prigodom božićnih i novogodišnjih blgadana sinoć je u restoranu Zlatni lampaš priredio zlatarski gradonačelnik

kopjar.jpg

Domjenak prigodom božićnih i novogodišnjih blgadana sinoć je u restoranu Zlatni lampaš priredio zlatarski gradonačelnik dr. Miroslav Kopjar. Prvi čovjek Zlatara u prigodnom je obraćanju gostima, među kojima su bili i predsjednik Županijskog suda u Zlataru Marko Maloča, podpredsjednik Županijske skupštine Stanko Majdak, načelnici susjednih općina i drugi gosti, podsjetio na nedavna događanja u Gradu koji se bori s teškom financijskom situacijom.


„ Iako u nezavidnome financijskome položaju, odlučili smo upriličiti ovaj domjenak za kojega bi htjeli da psotane tradicionalan, ikojega smo organizirali da pokažemo da nismo klonuli usprkos brojnim problemima. Ovo je prilika da istaknemo ono što tišti zagorski istok, a to je je prometna izoliranost i potreba gradnje brze ceste od Zaboka prema Mariji Bistrici, s odvojkom prema Zlataru, te s izlazom na Hum Breznički „, rekao je dr. Kopjar naglasivši da sve lokalne sredine sa zlatarskog područja moraju djelovati zajednički na dobrobit ovog kraja.

Potporu Gradu Zlataru i afirmativnoj politici za razvoj istočnog dijela županije iskazao je i Majdak. Predstavljen su i gradske novine, koje od ovoga broja izlaze pod novim imenom „Zlatarski kraj“, a koje bi u buduće trebale pratiti događaje na prostoru grada Zlatara i susjednih općina.

Zoran Gregurek

NAjčitanije